FORRETTER
VORSPEISEN / STARTERS
20) Friske blåmuslinger I skøn hvidvinsflødesauce, brød & aioli DKK 89,-/ € 12,30 Frische Blaumuscheln in herrlicher cremiche weiswein sosse, dazu Brot und aioli Fresh blue mussels in creamy whitewine sauce with bread & aioli as a side dish
21) Tomatsalat af cherrytomater med mozzarella, økologisk olivenolie, friskkværnet peber og basilikum,hertil ristet crustini og aioli dip DKK 89,-/ € 12,30 Kirschtomaten mit Mozzarella, Bio-Olivenöl, frisch gemahlenem Pfeffer und Basilikum, dazu Crustini mit Aioli-Dip Cherry tomatoes with mozzarella, extra virgin olive oil, freshly grounded pepper and basil, Crostini with aioli
22) Dagens suppe DKK 68,-/ € 9,40 Tagessuppe Soup of the day
23) Kommandørgårdens fiskesuppe med Rouille og brødcroutoner DKK 89,-/ € 12,30 Kommandørgårdens Fischsuppe mit Rouille und Croutons Kommandørgårdens fish soup with rouille and croutons
24) Rødbede/gin gravad dansk ørredfilet med sød sennepsdressing, asparges, sprøde salater og ristet crustini DKK 89,-/ € 12,30 Dänisches Rote Beete-Gin Forelle filet, dazu süsse Senf Dressing, spargel, salate und geröstete Crustini Danish beetroot-gin salmon fillet with sweet mustard dressing, asparagus, crunchy salad and toasted crustini
25) “Kommandørgårdens Fiskefad” friterede blæksprutter, store håndpillede koldvandsrejer, cocktaildressing, rødbede/gin gravad ørredfilet med sød dressing og dagens fisk. Hertil brød, smør og aioli 175,- DKK ,- pr. person/ € 24,20 “Kommandørgårdens Meeresfrüchte” Platte frittierter Tintrenfisch, große, handgeschälte Kaltwassergarnelen mit Cocktailsosse, gravad See Forelle, süsse dressing Soße, fish oder Schalentier der tage dazu Brot, Butter und Aioli-Dip, Preis pro Person (Min. two persons) Kommandørgårdens seafood plate fried octopus, large hand-peeled cold-water prawns with cocktail sauce, graved seatrout filet with sweet dressing and fish of the day. Bread, butter and aioli dip on side (Min. 2 pers.)
26) Fritto Misto di Mare Friteret blæksprutter, tigerrejer og muslinger, citron, sprøde salater og aioli DKK 115,- pr. person/ € 24,20 pr. Person
Fritiertes Tintenfisch, Tigergarnelen und Muscheln, mit Zitrone, dazu knackige Salate und Aioli Dip
Deep fried squid, tiger praws and mussels, lemon, served with salad and aioli dip (Min. 2 personer)
Forretningsbetingelser – Hotel
Forretningsbetingelser – Aktiviteter